O nas

DZS Grafik je vodilno podjetje v Sloveniji in širše na področju knjižne proizvodnje, prodaje grafičnih papirjev, lepenke, tiskarskih plošč, barv, lepil, folij in ostalih grafičnih materialov ter prodaje grafične in programske opreme.

Smo »One-Stop-Shop« saj založnikom omogočamo nakup raznovrstnih tiskovin, tiskarnam pa nakup celotne palete grafičnih repromaterialov na enem mestu.

Podjetje je na tujih trgih prisotno že vrsto let. Organizirano je v treh divizijah:

  • Grafične storitve
  • Papir in lepila
  • Grafični materiali

V skupini DZS Grafik deluje tudi tiskarna Ma-tisk d.o.o. iz Maribora, ki je organizirana kot samostojno podjetje in jo praktično v celoti oskrbujemo z naročili za knjižno produkcijo ter grafičnimi repromateriali. Ma-tisk je največja slovenska knjižna tiskarna in ima bogato tradicijo, njeni začetki namreč segajo v leto 1795.

 

Poslanstvo

Naša osnovna naloga je organizirati tisk in knjigoveško dodelavo ter pri tem poskrbeti tudi za vse grafične materiale, ki so potrebni za izdelavo kvalitetnih tiskovin. Trudimo se presegati pričakovanja ter ustvarjamo dodano vrednost za kupce, dobavitelje, kreditodajalce, zaposlene in lastnike.
“Knjige so sanje, ki jih držimo v rokah.” (Neil Gaiman)

 

Vizija

Utrjujemo položaj vodilnega grafičnega trgovca in knjižnega proizvajalca v Sloveniji.

Smo fleksibilni in se nenehno prilagajamo zahtevam trga. Z zavzetim delom motiviranih in izkušenih sodelavcev krepimo dolgoročne poslovne povezave in partnerske odnose z našimi kupci na eni strani ter dobavitelji na drugi.

 

Vrednote

 

Strokovnost

Znanje, strokovnost in bogate izkušnje so vodila, ki nam omogočajo, da z različnimi pristopi ponudimo kupcem najboljšo rešitev.

 

Zaupanje in partnerstvo

Gradimo dobre in spoštljive medsebojne odnose. Kooperativnost, timski pristop in dolgoročno sodelovanje krepijo zaupanje s strani naših poslovnih partnerjev.

 

Kakovost in fleksibilnost

Sodelovanje s priznanimi svetovnimi proizvajalci materialov in opreme omogoča trženje najkakovostnejših izdelkov. Tehnična podpora, strokovnost in fleksibilnost sestavljajo paket, ki ga ponujamo našim kupcem.

 

Skrb za okolje

Zavezani smo različnim okoljevarstvenim shemam (klimatsko nevtralen tisk, certifikacija v skladu s standardi FSC,…). Pri svojem delu nenehno zmanjšujemo negativne okoljske vplive in smo družbeno odgovorni.

Storitve, ki jih ponujamo

Grafične storitve

Grafični repromateriali

Tiskarna